Acceleratie

Als je één of meer Meetwaardeblokken of Advanced Measuring Values hebt met de snelheid (kmh) erin, klik dan op [Acceleration] en het 'Acceleration Measurement' scherm komt tevoorschijn. In dat scherm kun je start. stop, snelheid en afstand ingeven. Nadat je de waarden hebt ingevoerd die je wilt meten, druk dan op [Start]. Doe ajb je acceleratie-runs in een veilge omgeving en met twee personen in de auto (de laptop bedienen, schakelen en sturen gaan niet zo goed samen). De klok op het scherm begint te tellen als de auto begint te accelereren. Aan het einde klik dan op [Save] om een kopie van het resultaat op te slaan in C:\Ross-Tech\VCDS\Logs directory.
Met [Done, Go Back] ga je terug naar het Meetwaardeblok of naar Advanced Measuring Values screen.

Let op:

  1. De weergegeven +/- tolerantie is gebaseerd op de sample rate van de geselecteerde gegevens. Uiteraard is de sample rate duidelijk hoger (en de meting dus nauwkeuriger) als je maar één meetwaardeblok gebruikt.
  2. De meting is natuurlijk sterk afhankelijk van de bandomtrek.
  3. Als je de real-time gegevens rijdend wilt zien, laat dan iemand anders achter het stuur zitten.
  4. Laat de persoon die de laptop op schoot heeft niet achter een actieve airbay zitten!

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 06 april 2011. Bron: Ross-Tech

Verbeteringen / Aanvullingen      Zoeken      Bronvermelding      Pas op      Disclaimer      Privacy      Colofon      Copyright © 2002-  G. Speek      VAG-COM  home

Specialist in diagnoseapparatuur voor VAGSpecialist in diagnoseapparatuur voor alle automerken