Donatie

Deze website is 'alleen maar' een hobby. Wel een hobby die een beetje prettig uit de hand is gelopen met 6500-7500 hits per 24 uur.
Deze site heeft geen inkomsten (ik wil geen reclame op mijn site), alleen maar uitgaven.

Als de informatie op deze website voor u nuttig is, dan kunt u een donatie doen.
Nadat u de hoogte van de donatie hebt bepaald in het menu, kunt u verder gaan door op het logo van Paypal te klikken.

Euro:
 

In eerste instantie heb ik deze website alleen voor mezelf gemaakt. De hoeveelheid grijze cellen in mijn bovenkamer bleek namelijk niet voldoende om al die informatie te kunnen onthouden. Ik had een "externe harde schijf" nodig. Tot mijn verbazing bleken die pagina's veel gelezen te worden, al snel meer dan duizend hits per dag, waarschijnlijk omdat deze gegevens tot nu toe niet in de Nederlandse taal beschikbaar waren en nu bovendien overzichtelijk zijn gerangschikt. De belangrijkste reden is dat ik het leuk vond om te maken en te onderhouden.
Om (een deel van) de kosten van het domein, de server, de provider en het dataverkeer te kunnen betalen is uw donatie zeer welkom.

Paypal, de betaaldienst die eigendom is van Ebay, is door de Europese Unie officieel erkend als bankinstelling. Met PayPal betaalt u snel, eenvoudig en veilig. Als u een betaling per PayPal wilt doen, dan hebt u wel een eigen PayPal account nodig. Bij het aanmaken van een (privé) account wordt uw e-mailadres gekoppeld aan (eigen keuze) uw bankrekening (RABO, ING etc) of aan uw creditcard. Dat kost éénmalig 1,50 € en dat bedrag krijgt u terug als uw account geactiveerd wordt. Uw e-mailadres is dus uw bankrekeningnummer bij PayPal. Als u betaalt m.b.v PayPal dan maakt u dus geld over naar het e-mailadres van de begunstigde (een beetje vreemd, maar het went wel). U hoeft geen (mag wel) account te maken waar geld op kan staan; doet u dat wel dan kunt u op elk gewenst moment van uw PayPal account geld laten overmaken op uw bankrekeningnummer.
Meer info   Meer info.

Laatste wijziging aan deze pagina: 04 mei 2011 Colofon  Disclaimer  Privacy  Zoeken  Copyright © 2002- G. Speek

  Einde van de pagina